درباره ما

لیسه خصوصی اصلاح

عمده تر ین اهداف ما : ارایه خدمات معیاری با استفاده از تجارب پیداگوژیک مکاتب معیاری جهان و منطقه . تربیت نسل آگاه با آموزه های دینی و تکنالوژی معاصر . استقامت دهی استعداد های برتر نسل جوان در راستای دانشهای نوین . تقدیم نسل تربیت یافته و مسوولیت پذیر به منظور داشتن یک آینده مرفه و عاری از بحران . روش های عرضه خدمات مکتب اصلاح : ایجاد مدیریت سالم آموزشی در مکتب ، با معیار های روانشناسانه وپیداگوژیک. استخدام معلمان با تجربه و مسلط با مهارت های میتودیک جدید و موثر. ایجاد فضای سالم و صحی آموزشی و تربیتی و برای شاگردان با استفاده از مهمترین و جدیدترین امکانات آموزشی ، روانشناسی و صحی و رفاهی . تدویر سمینارها، ورکشاپها ، سیر علمی ، دروس تجربی ، تبادل تجارب میان سایر مکاتب و نهاد های آموزشی معیاری همنوا با اهداف تربیتی مکتب . ارایه دروس بگونه علمی و تجربی در صنوف و صحنه عمل با استفاده از امکانات لازم .

چرا مارا انتخاب کنید؟

لیسه خصوصی اصلاح، شاگردانش را از صنف اول الی دوازدهم مجهز با دانشهای نوین تکنالوژیک و مسلط بر دو زبان (عربی و انگلیسی )، حافظ قرآنکریم و بخشی از احادیث و آگاه با سیرت پیامبر(صلی الله علیه و سلم ) و اصحاب کرام ( رضی الله عنهم ) فارغ میدهد. ما در عرضه خدمات تعلیمی و تربیتی مؤثر دینی و ارائه دانشهای جدید با همه گان رقابت میکنیم. با ما به سوی یک آینده یی روشن و رو به انکشاف برای نسل نو.